Stáhněte si eBook zdarma

Klíče
k srdci

Klíče k srdci odemykají váš potenciál. Provedou vás po krajině srdce, těla a mysli a dají vám praktické návody, jak na sebe.

Naleznete zde 3 klíče, které vám pomohou ke šťastnému a spokojenému životu.

Věřím, že v nich najdete i něco mezi řádky.

Reference

Moc si vážím vaší zpětné vazby.

Lucie K.

Krásný eBook! Přečetla jsem ho na jeden dech. Je moudrý, jasný, obohacující, pravdivý. Už mi zdobí tapetu telefonu, je třeba si to neustále připomínat! Cítím z něj velkou sílu. Občas mě ovládnou strachy a zbytky úzkosti, ale teď už mám díky Klíčům k srdci recept, jak na ně. Potřebovala jsem to černé na bílém. Děkuji.

Lucie K.
učitelka MŠ

Vendulka Jelínková

Tvůj eBook jsem přečetla za malou chvíli, na jeden 4 minutový nádech pěkně v dokonalém tichu a klidu 27 metrů pod hladinou. Děkuji, je jednoduše úžasný. Já sama s tebou ve všem souhlasím, vše krásně zapadá. Vždyť já v tom všem seberozvoji a pozitivní psychologii zapomínám na svoje srdce. Děkuji, jsem ráda, že jsem si eBook přečetla. Potěšilo mě otužování, které mě lákalo od léta a začala jsem s ním teď na podzim.

Vendulka Jelínková
www.365usmevu.cz

Jana Hanušová

Veľmi rada som si prečítala e-book Klíče k srdci. Po všetkých stránkach ho hodnotím ako veľmi užitočný a prínosný. Plný hodnotných informácií s praktickými cvičeniami. Napísaný s takou jemnosťou a ľahkosťou, čítal sa úplne sám. Je v ňom kus srdca. Všetky kľúče, ktoré si v e-booku spomenula sú tie správne k radostnému životu a tvoreniu si života takého, po akom túžime.

Jana Hanušová
Harmónia v rodine cestou k sebe

Přejete si průvodce na cestě ke štěstí a spokojenosti?

Markéta Štěpánková

Kamýk 32, 412 01 Kamýk u Litoměřic